Hökarängens Zoo
Hökarängens Zoo
Gillar du annorlunda djur?
Intresset att skaffa husdjur är inget nytt, men det är först på senare år som insekter och herptiler har blivit allt populärare. Jättekul, tycker jag, för de är mycket charmiga. Hos mig kan du troligen hitta det du söker. Jag inriktar mig på djur som inte är "standard" hos de flesta djurbutiker och tar även emot specialbeställningar.

Att tänka på innan köp!
Precis som med alla andra djur så är herptiler och insekter inga leksaker. De kräver kunskap om skötsel för att må bra och det kan bli ett långvarigt ansvar då många lever i 20+ år och mår inte bra av att flyttas. Men med rätt utrustning såsom ett rymligt terrarium med artanpassad inredning, näringsrikt foder och kosttillskott, kan du glädja dig åt pigga, friska och fascinerande djur under lång tid.

Lite om Linus
Jag har sysslat med reptiler privat och professionellt i snart 15 år. Mitt intresse växte explosionsartat från dag ett. På senare år har insekter blivit allt mer intressant. Tidigare hade jag mina djur i en lokal i Älvsjö. Sedan flyttade jag hem alla djur vilket utvecklades till en sorts butiksform som nu resulterat i mitt övertagande av Hökarängens Zoo. Målet är att skapa en mötesplats där man kan koppla av och titta på reptiler och insekter som man tidigare aldrig skådat samt att skapa ett nätverk inom hobbyn i Stockholm.

Linus             Diplom             Diplom
Meny grafik